aA aA
Terug naar Nieuws

Teamleider Grietje Koops neemt afscheid van Stichting Peuterwerk Stadskanaal

Gepubliceerd op:
Teamleider Grietje Koops neemt afscheid van Stichting Peuterwerk Stadskanaal

Ruim dertig jaar was Grietje Koops eerst in verschillende functies en later als teamleider het gezicht van Peuterwerk Stadskanaal. Inmiddels heeft ze het stokje overgedragen aan Sascha Meertens, omdat ze met welverdiend pensioen gaat. De afgelopen jaren heeft ze samen met de medewerkers van Peuterwerk Stadskanaal veel betekend voor heel veel peuters op het gebied van voorschoolse educatie van de gemeente Stadskanaal. Donderdag 18 juli heeft zij officieel afscheid genomen van haar werkzame leven.

 

“Grietje heeft zich al die jaren met ziel en zaligheid ingezet voor gelijke kansen voor alle kinderen in de gemeente Stadskanaal en alle peuters in een kansrijke omgeving begeleidt en gevolgd in hun spontane ontwikkeling. Hierbij stond het welbevinden van het kind altijd centraal. Met als kers op de taart, net voordat ze met pensioen gaat, gestart met de pilot VVE+.”, aldus Angelique Smid, directeur van stichting Peuterwerk. VVE+ is een voorschoolse en vroegschoolse educatievorm voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. De focus ligt hierbij op het individuele kind. Deze pilot is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Stadskanaal en Elker Jeugdhulp.

 

Afscheid met de brandweerwagen

Donderdag 18 juli hebben de collega's, ouders en kinderen Grietje bedankt voor alles wat ze heeft betekend. In alle vroegte werd ze tot haar grote verrassing met de brandweerwagen opgehaald en onthaald door haar collega's die op muziekinstrumenten speelden. Grietje heeft veel zelfgemaakte cadeaus in ontvangst mogen nemen en gaat straks genieten van haar welverdiende pensioen.

 

Foto's

Bekijk ook

29-04-2024

Open huis peuteropvang Drie Turven Hoog Musselkanaal op woensdag 22 mei

Woensdag 22 mei van 13.30 tot 15.30 uur heeft peuteropvang Drie Turven Hoog in Musselkanaal een open huis voor ouders die kennis willen maken of willen ervaren of deze opvang past bij hun peuters. Natuurlijk kunnen ook hun kindjes kijken of zij Drie Turven Hoog leuk vinden.  
Lees meer
 
15-02-2024

Wethouder Sterenborg opent nieuwe peutergroep voor extra ondersteuning in de ontwikkeling van kinderen.

De Kanjers is de naam van de nieuwe zogenoemde VVE+ groep. De groep is een initiatief van Stichting Peuterwerk in Stadskanaal in samenwerking met gemeente Stadskanaal en Elker jeugdhulp en onderwijs. VVE+ is een Voorschoolse en vroegschoolse educatievorm voor kinderen die extra ondersteuning nodig h…
Lees meer
 
17-07-2023

Stichting Peuterwerk draagt voorscholen in de gemeente Emmen met zorg over aan Openbaar Onderwijs Emmen

Stichting Peuterwerk Emmen draagt 14 voorscholen over aan Openbaar Onderwijs Emmen (OOE). De veranderingen in financiering van kinderopvang in de gemeente Emmen is hiervoor de hoofdreden. Het besluit van OOE om een eigen stichting voor kinderopvang op te richten maakte voor beide partijen de start v…
Lees meer
 
Stichting Peuterwerk is onderdeel van Tintengroep